Most viewed

Kisah Seram Rumah Puaka Taman Chendana

Wordless Wednesday - Pengalaman yang sangat mengerikan

 Amaran! Gambar berstatus sangat ngeri. Yang lemah semangat harap jangan tengok ye geng..

loading.gif
Kalau tak rasa ngeri tak tahulah


P/s: Ngeri dan wordless tak? 🙇


Comments

  1. emmmm....confius nak ngeri ke tak? memang wordless ...

    ReplyDelete
  2. Terlalu ngeri untuk dibayangkan haha

    ReplyDelete
  3. Hah ...? Apanya yang mengerikan ya. Saya bingung. He he ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau makin bingung itu sudah mahu dekatlah tu ngerinya hehe

      Delete
  4. kita ni beria la nunggu... dari tadi loading je pusing-pusing
    memang ngeri sungguh lahai hahahahha

    ReplyDelete
  5. Terlampau ngeri…sampai tak mampu tengok 😂

    ReplyDelete
  6. kalau kluar sign macam ni ngeri kat otak..boleh bikin naik darah

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih sudi berkongsi pendapat/komen ~ You comment I follow..

Penafian: Segala kandungan blog adalah nukilan dan pendapat penulis kecuali yang di tag sumber|credit|hak-cipta|copy|salinan dimana ianya diambil dari penulisan/gambar yang membenarkan salinan. Nukilan dan pendapat adalah dasar pemikiran telus dari penulis tanpa sebarang ajakan/dorongan/provokasi oleh/kepada mana² pihak. Sebarang salinan/perkongsian yang diambil dari blog ini adalah Dibenarkan dan semoga diberikan sedikit credit adalah sebaiknya - Azmer Shahar ©

Find us @ Shopee

Find us @ Shopee
Available for Local and Outside Malaysia buyers - Nur Aziz Online Shopee International Platform (SIP)

All time featured

Kisah hotel bertukang ditengah malam

Blog Perfomance Report by GTMetrix on November 2021

Misteri Banglo Usang Seri Pantai, Pantai Morib

Habbatus Sauda

Anyone..?

Charismatic bloggers