Most viewed

Kisah Seram Rumah Puaka Taman Chendana

Air yang tenang jangan disangka tiada buaya

 Assalam...

"Sekali dia ngap.. Saya kena ngap!"

Betullah pepatah mengatakan "Air yang tenang jangan disangka tiada buaya"

Video ni aku dapat dari perkongsian di facebook public video. Tak tahu siapa asal tuan-punya video, tapi perkongsiannya sangat ngap ngam..

Tak dapat bayangkan kalau ada anak-anak yang terjun ke sungai macamtu. Tau-tau je dah kena ngap! Teknik serang hendapnya betul-betul punya ngeri 😲

Sekali dia menganga je dah gerun!

Comments

  1. pepatah melayu org dulu2 ada betulnya.

    ReplyDelete
  2. sekilas gerak di air orang ni tau ada buaya di dalam... ngeri pulak tgk video ni..

    ReplyDelete
  3. Terus rasa seram nak buat aktiviti kat sungai bila tengok video ni 😅

    ReplyDelete
  4. Serem ya, air tenang tahu tahu ada buaya nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya kan.. mcm ngak ada apa² tapi hakikatnya tu dia tgh memerhati

      Delete
  5. Kalau mancing sini banyak dapat tu. Semua kelaparan nampaknya ahahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada seorg sahabat nelayan saya bagi tips. Kalau tmpt banyak udang selalunya ada lah pembaham ni melepak

      Delete
  6. Ngeri juga ya.. ini vidio yg viral itu ya kak.


    Oia, makasih buat backlinknya loh kak, gantinya aku juga pasang blog kakak di halaman partner ku.

    ReplyDelete
  7. Ya Allah, ngertiiii... Tak terlihat kalo saya gerakan awal si buaya. Seram liat pas dia tiba2 muncul. Semoga bisa diamankan supaya tak ada korban jiwa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pantas dia keluar dari dalam air. Imagine ya kalau dia ngap tangannya

      Delete
  8. ngeri juga ya kalau tiba-tiba ada anak yang lompat ke sana, bisa fatal akibatnya

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih sudi berkongsi pendapat/komen ~ You comment I follow..

Penafian: Segala kandungan blog adalah nukilan dan pendapat penulis kecuali yang di tag sumber|credit|hak-cipta|copy|salinan dimana ianya diambil dari penulisan/gambar yang membenarkan salinan. Nukilan dan pendapat adalah dasar pemikiran telus dari penulis tanpa sebarang ajakan/dorongan/provokasi oleh/kepada mana² pihak. Sebarang salinan/perkongsian yang diambil dari blog ini adalah Dibenarkan dan semoga diberikan sedikit credit adalah sebaiknya - Azmer Shahar ©

Find us @ Shopee

Find us @ Shopee
Available for Local and Outside Malaysia buyers - Nur Aziz Online Shopee International Platform (SIP)

All time featured

Kisah hotel bertukang ditengah malam

Blog Perfomance Report by GTMetrix on November 2021

Misteri Banglo Usang Seri Pantai, Pantai Morib

Habbatus Sauda

Anyone..?

Charismatic bloggers