Giveaway By Lady Dini 1.0

 Bismillah...

Hari ni cuti haha.. pagi-pagi pegi pasor niat nak cari ikan salmon tapi ternampak pulak mackerel. Amik la dalam 5-6 ekor. Ikan mackerel ni tinggi kandungan zat besi. Elok la buat menu untuk Nur Aziz yang dalam proses pemulihhan dari anemia dia tempoh hari.

Lepas sarapan, blogwalk sikit-sikit ternampak posting dari LADY DINI - ada giveaway lah. Aku pun dah lama tak join giveaway ni. Maklumlah blog yang lama dah berkarat sampai cik Google pun naik menyampah (habis semua content & entry sejak anak bongsu berumur 4 tahun kene delete) Sayang juga sebab kebanyakan entry dan video content dalam tu bertumpu pada cerita-ceriti harian dia. Apa nak buat, salah aku juga yang tinggalkan dunia bloging bertahun-tahun.

Lady Dini ni aku pun baru nak kenal-kenal. As far yang aku tahu, beliau ada menjalankan perniagaan atas-talian macam Nur Aziz juga. Seorang ibu yang cekal dan punyai seorang cahayamata yang comel. Mempunyai degree didalam bidang Marine Biology dan sekarang lebih menumpukan perniagaan koleksi tudung-tudung bawal. Cantik-cantik juga koleksinya yang aku sempat tengok didalam Shopee Shope beliau.

Giveaway_By_Lady_Dini.jpg
Giveaway by LADY DINI

Hajat dihati teringin nak buat GIVEAWAY. My first Giveaway for my blogger friends ❤ Selalu kita yang join Giveaway. Kalini kita pulak yang nak buat Giveaway. Harap ada yang sudi join hihi. 

Syarat mudah je :

1. Create entry bertajuk "Giveaway by Lady Dini 1.0"

2. Save banner di atas dan backlink kan ke entry saya ni

3. Ajak rakan bloggers semua join Giveaway ni ok!

4. Copy link entry korang dan paste kat komen entry saya ni

Nak pilih 3 pemenang bertuah ❤ Nak bagi hadiah special to you 🎁 Tempoh penyertaan 7 hari sahaja, bermula harini hingga 18 November 2021. 

Jemputlah join tau


P/s: Yang baik kita support. Yang buruk kita tetap support dengan mendoakan kebaikan..

Comments

Post a Comment

Terima kasih sudi berkongsi pendapat/komen ~ You comment I follow..

Penafian: Segala kandungan blog adalah nukilan dan pendapat penulis kecuali yang di tag sumber|credit|hak-cipta|copy|salinan dimana ianya diambil dari penulisan/gambar yang membenarkan salinan. Nukilan dan pendapat adalah dasar pemikiran telus dari penulis tanpa sebarang ajakan/dorongan/provokasi oleh/kepada mana² pihak. Sebarang salinan/perkongsian yang diambil dari blog ini adalah Dibenarkan dan semoga diberikan sedikit credit adalah sebaiknya - Azmer Shahar ©

CLAIM YOUR OFFER NOW!

CLAIM YOUR OFFER NOW!
Daftar dan dapatkan RM80.00/20% Diskaun pembelian sekarang..

All time featured

Misteri Banglo Usang Seri Pantai, Pantai Morib

Kerana Dia Aku Mengalah

MSG yang mampu menyuburkan pokok

Anyone..?

Charismatic bloggers