Bahaya Menanti Jiwa Diragut Kematian

 Subhanallah...

Mula-mula ternampak video yang tular di socmed terus menggeleng. Tertanya-tanya juga kat mana salah dan silapnya? Nak kata sengaja tak lojik dek akal. Nak kata silap masuk pun tak lojik, sebab kenderaan dua roda kot. Mabuk? High dadah? Stressed? Sengaja menempah maut atau cubaan membunuh diri? Subhanallah... Agar tiada kecelakaan yang terjadi.


Sumber video: socmed | tiktok @syah_pru

Comments

  1. Mudah2an pakcik tu selamat hendaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah-mudahan ye wak. Mengucap panjang tgk video ni. Dengan lori trelar bagai..

      Delete
  2. Apa cita ni? Tak sanggup nak fikirkan nasib dia.

    ReplyDelete
  3. mabuk ke atau memang sengaja, sejenis degil keras kepala... kita yang tengok pulak ngeri

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelik.. kalau salah masuk pun boleh je dia lalu kesebelah tepi jalan sinun

      Delete
  4. Saya yang melihat videonya saja seraaaaam, takut terjadi accident 😔. Semoga tak terjadi apa-apa Kat bapak tuh Yaa.

    ReplyDelete
  5. geram tul dgn pengguna jalanraya yg x mematuhi peraturan ni. kalau mrka je yg cedera atau mati OK je. Ni mengakibatkan kematian n kecederaan kpd pengguna lain!

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih sudi berkongsi pendapat/komen ~ You comment I follow..

Penafian: Segala kandungan blog adalah nukilan dan pendapat penulis kecuali yang di tag sumber|credit|hak-cipta|copy|salinan dimana ianya diambil dari penulisan/gambar yang membenarkan salinan. Nukilan dan pendapat adalah dasar pemikiran telus dari penulis tanpa sebarang ajakan/dorongan/provokasi oleh/kepada mana² pihak. Sebarang salinan/perkongsian yang diambil dari blog ini adalah Dibenarkan dan semoga diberikan sedikit credit adalah sebaiknya - Azmer Shahar ©

CLAIM YOUR OFFER NOW!

CLAIM YOUR OFFER NOW!
Daftar dan dapatkan RM80.00/20% Diskaun pembelian sekarang..

All time featured

Misteri Banglo Usang Seri Pantai, Pantai Morib

MSG yang mampu menyuburkan pokok

Kenangan Bersama Sicomel Toby

Kisah Seram Rumah Puaka Taman Chendana

Blog Perfomance Report by GTMetrix on November 2021

Anyone..?

Charismatic bloggers